Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

Lespakket aan jou hebben we wat!

Aan_JOU_hebben_we_wat_400x253.jpg


Zorg & Welzijn is volop in beweging! De sector ondergaat veel ontwikkelingen. Zo veranderen bestaande beroepen en ontstaan er nieuwe. Daarom is het van belang om jongeren hierin mee te nemen en voor te bereiden op een goede beroepskeuze. Het landelijke lespakket 'Aan JOU hebben we wat!' voorziet hierin.

Aan JOU hebben we wat!

'Aan JOU hebben we wat! is de titel van een tweetal lespakketten die nu ontwikkeld worden; één lespakket voor Vmbo en één voor havo/vwo. Vanaf september is voor elke middelbare school in Nederland lesmateriaal beschikbaar om jongeren een beeld te geven van de sector, hen kennis te laten maken met de dynamiek en voor te bereiden op een juiste sector- of profielkeuze.
 
Door ''Aan JOU hebben we wat' komen leerlingen erachter dat een toekomst in Zorg & Welzijn zoveel meer te bieden heeft en misschien ook iets voor hen is. Wat ze daarvoor moeten doen? Alleen maar zichzelf zijn… die grappenmaker, die allesdurver, dat nieuwsgierige Aagje... want Zorg & Welzijn heeft hén nodig!
 
Het gratis lespakket 'Aan JOU hebben we wat', is vanaf september beschikbaar voor alle middelbare scholen in Nederland en kan vanaf nu besteld worden via www.aanjouhebbenwewat.nl. Er zijn twee lespakketten ontwikkeld: vmbo (einde 2e jaar) en havo/vwo (einde 3e jaar).
 
 
Email: