Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

Werken in de zorg

In de zorg is geen dag hetzelfde. Dat komt doordat je met mensen werkt. “Ik ben blij dat je er weer bent, ik heb hier naar uitgekeken” Dit krijgt een medewerker te horen van iemand voor wie hij/zij iets betekent. Mensen die vaak heel dankbaar zijn als jij iets voor hen doet. Hoe zou jij het bijvoorbeeld vinden om spontaan een schouderklopje te krijgen, als dank voor jouw goede zorgen? Je werkt om carrière te maken of om een goed salaris te verdienen. Maar als jouw werk gewaardeerd wordt, wordt het wel een stuk leuker.  Of je je nu inzet als zorghulp, helpende, verzorgende, begeleider, verpleegkundige, kraamverzorgende of als medisch specialist; je bent even waardevol. Het werken in de zorg betekent meer: Voldoening, afwisseling, flexibel, kansen, mogelijkheden, goed geregeld.

Er valt veel te kiezen als je in de zorg aan de slag wilt.  Er zijn ruim 50 zorginstellingen in de regio groot Amsterdam die zorg aanbieden. Daarom zetten we de werkveldenberoepen en opleidingen voor je op een rij.

Belangrijk is dat je weet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Lees eens de praktijkverhalen en kijk of het je aanspreekt!

In sommige functies is nu al sprake van tekorten. De werkgelegenheid in de zorg neemt de komende jaren verder toe. Kortom: een baan in de zorg is een baan met toekomst!

Email: