Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

Wat betekent bejegening in het werk voor jou?

Met deze vraag sprak Elzelien Stringer -weekendhoofd in Vreugdehof - met 45 mensen die betrokken zijn bij de zorg in Vreugdehof: Zorgmedewerkers, bewoners, revalidanten, familie en vrienden, vrijwilligers, facilitair medewerkers, muziektherapeut, psycholoog, maatschappelijk werker, diëtist, arts, geestelijk verzorger, voorzitter cliëntenraad en nog veel meer mensen. Sandra Bögels maakte van hen prachtige foto's en het resultaat is een galerij van posters met portretten en teksten waarin ieder zijn ervaring deelt of haar mening geeft over bejegening in de zorg. Mooie en kritische overpeinzingen. Voedsel voor een goed gesprek.

In navolging van het succes van vorig jaar, toen het project over discriminatie de diversiteitsprijs van de SIGRA won, is nu in dezelfde vorm het onderwerp bejegening opgepakt. Het mooie van deze serie is dat elk van de geportretteerden een hele eigen kijk heeft op het onderwerp. Ieder heeft zijn eigen woorden en invalshoek. Tegelijkertijd is het duidelijk dat er veel overeenkomsten zijn en dat het onderwerp voor iedereen belangrijk is.

Tentoonstelling bejegening

Tot eind september zijn in Vreugdehof (WZC van Amstelring) 45 foto’s met teksten te bezichtigen. De tentoonstelling geeft een beeld over de ervaringen van bewoners en medewerkers met het onderwerp bejegening.

Adres:  De klence  111, 1083 HH Amsterdam

Je kunt langskomen van 9:00 tot 22:00, alle foto s hangen op de begane grond, als je binnenkomt even melden bij de balie.

 Bron: Amstelring

Email: