Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

Nieuw: vakblad voor verzorgenden in de thuiszorg?

Vakblad ThuiszorgHet zijn onzekere tijden voor verzorgenden in de thuiszorg. Daarom is het tijd voor een vakblad dat laat zien wat zij waard zijn. Vakblad Thuiszorg brengt verzorgenden met elkaar in contact, verhoogt de vakkennis en laat zien waarom zij trots kunnen zijn op hun vak en hun vakgenoten.

De bezuinigingen en veranderingen in de zorg drukken zwaar op de thuiszorg. Enerzijds moet het allemaal minder gaan kosten, tegelijk zullen meer mensen langer thuis blijven wonen. Zorg die zij daarvoor nodig hebben, moeten zij grotendeels zelf regelen.

Verzorgenden in de thuiszorg  zijn degenen die het vaakst achter de voordeur komen. Zij zijn makkelijk benaderbaar en kennen de zorgvragers  het beste. Hierdoor hebben zij een belangrijke signaalfunctie.  Ook hebben verzorgenden steeds meer een coachende rol en zijn zij bij uitstek in staat om te ondersteunen bij zelfredzaamheid.

Vakblad Thuiszorg houdt lezers op een heldere manier op de hoogte van de veranderingen binnen hun vakgebied. Ook kunnen verzorgenden hun vakkennis op peil houden als het gaat om medische zaken, verzorging, hygiëne, voeding, psychologie en culturele onderwerpen. Daarnaast is het vakblad bedoeld om de beroepstrots te versterkten met verhalen over de mooie, belangrijke en ontroerende kanten van het vak.

Meer informatie of het eerste nummer opvragen: info@vakbladthuiszorg.nl. Kijk ook op www.vakbladthuiszorg.nl en volg ons op Facebook.

Email: