Vacatures zoeken

Mijn profiel

Voor werkzoekenden, werkenden of werkgevers in de zorg. Registeer nu en maak je eigen zorgprofiel.

DURF020

DURF020 is het nieuwe magazine en platform van en voor zorg- en welzijnsprofessionals (cure, care, community) in de regio Groot Amsterdam.

Dit eerste proefnummer biedt nieuws, achtergrond en analyse over specifieke Amsterdamse zorg- en welzijnsvraagstukken die betrekking hebben op de veranderingen in de zorg van de komende jaren. Er is aandacht voor vragen als: wat betekenen die ontwikkelingen voor zorgprofessionals en inwoners van Amsterdam? Wat zijn ervaringen van professionals en welke ideeën en ervaringen zijn interessant om te delen en uit te wisselen om van elkaar te leren?

Bovendien kan in de  praktijk van Cure, Care & Community  het platform DURF020 van nut zijn voor de behandeling van diverse zorgvragen.

Een voorbeeld: een alleenstaande vrouw van 78 met verschillende chronische klachten die diverse specialisten ziet en thuiszorg krijgt. Dergelijke zorgbehoevenden hebben vaak diverse afspraken en bezoeken. Door de nieuwe aanpak van DURF020 wordt hun zorgvraag gecombineerd aangepakt. Hierdoor kunnen sommige behandelingen stoppen en is de zorg beter georganiseerd. Ook worden deze mensen actief betrokken bij activiteiten in de buurt. Hierdoor voelen ze zich ook weer beter.

Durf020 is een initiatief van de Krijtmolenalliantie (samenwerking van zorgaanbieders in Amsterdam Noord) en SIGRA. Gezien de eerste positieve reacties zijn zij van plan om DURF020 in 2014 verder te ontwikkelen en voort te zetten.

Klik hier om de digitale versie te downloaden

Jouw reactie op DURF020 kun je opsturen naar info@durf020.nl.

 

Email: